Kozmetički salon IRIS

kozmatički salon Iris

fito Piling

Ovaj tretman se koristi za

Fitopiling je vrsta jačeg pilinga koji izaziva brzo ljuštenje površinskog sloja kože.Sastojci fitopilinga su prirodni,vrlo efikasni i bezbedni.Ova terapija se radi tako što se lice klijenta masira biološkim supstancama,pri čemu dolazi do povišene temparature kože.
Za vreme masaže klijent oseća blago bockanje i koža se crveni, taj osećaj traje još nekoliko dana nakon tretmana.Crvenilo kože je očekivana pozitivna reakcija na piling.Posle par dana postaje zategnuta i potamni kao posle sunčanja.Nakon 4-5dana formira se tanka opna koja puca i započinje se proces perutanja.Perutanje traje još 2-3 dana.Fitopiling se preporučuje kod nečiste kože,masne kože sa proširenim porama i hiperpigmetacije.Tretman takođe smanjuje ožiljke izazvane aknama.Posle fitopilinga koža postaje glatka a proširene pore manje vidljive.
ZAŠTO JE FITOPILING DOBAR? ~Efikasnost fitopilinga je vidljiva veoma brzo(rezultati posle drugog tretmana) FITOPILING izaziva brzo perutanje površinskog sloja kože koja utiče na obnavljanje i elastičnost,dobija se zdrav izgled kože,ožiljci su plići a višak sebuma i nečisotće se ukljanjaju….

 

Uklanja ožiljke akni pre i posle tretmana