Kozmeticki salon Iris

kozmatički salon Iris

Air Brush
( samo potamnjivanje)

oVA METODA sE KORISTI ZA

Kako ova metod dejistvuje - OBAVEZNO PROČITAJTE

Air brush je postupak nanošenja boje na telo u cilju postizanja pravilno osunčanog tela. postupak je prirodan i ne zasniva se na nikakvim hemikalijama vec na preparatima dobijenim iz organskih materija. Taman ten nastaje nakon delovanja DHA na amino kiseline u koži i postojan je od 7 do 10 dana. Boje koje koristimo su dermatološki ispitane, No.1 u tu svrhu u svetu! Boja je „magična“, što znači da se prilagođava vašem prirodnom pigmentu (što znači da dve osobe ne mogu dobiti istu boju). Iskustveno, prskanje preporučujemo 1-2 dana pre važnog događaja. Možete prskati celo telo, pola tela, samo lice, i lice i delkote. Klijenti koji prskaju celo telo, u narednih 10 dana imaju gratis prskanje lica i dekoltea. Preporučujemo prskanje u poslepodnevnim ili večernjim satima, jer narednih, minimalno 8 sati nema tuširanja, niti pranja ruku, zuba… Potrebno je uraditi pripremu koja se sastoji u sledeċem:

ŠTA JE SVE POTREBNO URADITI KOD KUĆi PRE TRETMANA :

Istuširati se i uraditi piling tela (ako nemate piling sredstvo onda koristite frotirsku rukavicu) Obratiti pažnju na laktove, kolena, na delove tela gde se često nanose dezodoransi, parfemi… Koža mora biti suva, čista, bez šminke, bez pudera, mleka, krema, dezodoransa, parfema… Nakit treba skinuti. Poneti širu garderobu. ŠTA JE SVE POTREBNO URADITI KOD KUĆE NAKON TRETMANA U salonu dobijete gaċice i kapicu za jednokratnu upotrebu. Nakon 8 sati posle prskanja istuširati se. Ukoliko posle tuširanja postoji neka fleka, bilo da je izazvana vašom nepažnjom ili našim nanošenjem, doċi u salon da se odmah popravi. Garderoba koja se oboji ispere se u hladnoj vodi, pa onda u režimu pranja za tu garderobu. Ne plašite se ako pozeleni, to je normalno, jer je u pitanju proces oksidacije boja na bazi bilja..

Kome se preporučuje ?

žele da postignu taman ten za neku svečanu priliku a da se ne moraju izlagati dejistvu sunca ili tretmanima solarijumom.

Za 3 minuta dobijete tamniju boju vašeg tena, kao nakon dugotrajnog sunčanja. Dobar izbor za potamnjivanje za sve osobe koje iz nekog razloga ne žele ili ne smeju da se sunčaju u solarijumu. Dobar izbor za trudnice i porodilje