Kozmeticki salon Iris

kozmatički salon Iris

Kolagenske niti

oVA METODA JE DOBRA ZA

Kako ova metod dejistvuje

U pitanju su končići natopljeni kolagenom koji se rastvaraju a hranljivi sastojci prodiru u kožu i time pospešuju tonus i proizvodnju kolagena. Dovoljna količina kolagena čini kožu jedrom i zategnutom.Rezultati su vidljivi već nakon tretmana. Preporuka za bolje rezultate je serija od minimum tri tretmana na 15 dana. Preparati su prirodni. Ako spadate u grupu za neinvazivne tretmane na vreme krenite sa njenom negom☝️.Poznato je da se starenje ne može zaustaviti ali se može usporit. Svakodnevno se na tržištu pojavljuju novi tretmani za regeneraciju kože.
Kako je opšte poznato da smo uvek među prvima sa uvođenjem noviteta, tako smo rešili da i ove godine obradujemo naše klijente sa takvim tretmanom. U pitanju su KOLAGENSKE NITI
Postavlja se pitanje: Šta je kolagen ?  

Kolagen je jedan od najvažnijih proteina u našem organizmu. Zadužen je za kvalitet naše kože ali i kostiju, kose, mišića….

Dovoljna količina kolagena čini kožu jedrom i zategnutom ali od sredine dvadesetih se proizvodnja kolagena usporava.
Sa godinama našem telu postaje sve teže da proizvodi sopstveni kolagen a fine bore postaju sve izraženije.

Molekularna struktura svile je veoma slična strukturi kolagenskih vlakana naše kože i upravo zbog toga ga koža brzo i lako apsorbuje i iskorišćava njene aktivne sastojke. Samim tim stimulišemo pravljenje kolagena na potpuno prirodan način, smanjujemo bore, omogućavamo regeneraciju kožnog tkiva, poboljšavamo elastičnost kože…. Štetnih efekata nema jer je potpuno prirodan sastojak.
Za dugoročnije rezultate preporuka je uraditi seriju od 3-4 tretmana na 15 dana.