Tretmani lica

Tretmani lica

image-from-rawpixel-id-383913-jpeg.jpg

Higijenski tretman

koža lica zahteva poseban tretman, jer je zdrav i negovan ten ono što pruža samopouzdanje i predstavlja odraz opšteg zdravlja i brige o lepoti. Nas stručni tim će vam preporučiti tretmane lica prilagoďene vašem tipu kože, starosnoj dobi i vašim željama..
Higijenski tretman je osnovni tretman i tretman…

Mezoterapija

Mezoterapija je tradicionalna medicinska tehnika ubacivanja aktivnih supstanci u potkožno tkivo. Ovom metodom uspešno se tretiraju problemi na koži koji su posledica starenja kože:bore na licu dehidrirana i opuštena koža lica dekolte, vrata Ova metoda je veoma uspešna i u tretiranju celulita i lokasnih masnih naslaga….

karelys-ruiz-PqyzuzFiQfY-unsplash.jpg
SCH008

Green peel

Green Peel® tretmani su među najpoznatijim potvrđenim metodama prirodne regeneracije kože. Primenjuje se u celom svetu već više od 60 godina. Green Peel® biljni piling je posebno blagotvoran za klijente koji imaju brojne nepravilnosti, poput pigmentacija, poremećaja keratinizacije, ožiljaka, oštećenja izazvanih suncem, oslabljenog tonusa, iritacija i drugih. “Najveća naša predost je što primenjujemo biološku, to jest potpuno prirodnu metodu regeneracije kože”ističe dr. med. Christine Schrammek-Drusio