Kozmeticki salon Iris

kozmatički salon Iris

Green Peel

oVA METODA JE DOBRA ZA

Korak dalje ka ekskluzivnosti predstavljamo Vam

GREEN PEEL® by Schrammek

Green Peel® tretmani su među najpoznatijim potvrđenim metodama prirodne regeneracije kože. Primenjuje se u celom svetu već više od 60 godina. Green Peel® biljni piling je posebno blagotvoran za klijente koji imaju brojne nepravilnosti, poput pigmentacija, poremećaja keratinizacije, ožiljaka, oštećenja izazvanih suncem, oslabljenog tonusa, iritacija i drugih. “Najveća naša predost je što primenjujemo biološku, to jest potpuno prirodnu metodu regeneracije kože”ističe dr. med. Christine Schrammek-Drusio. “Žene mogu imati zaista ozbiljne akne,ali u isto vreme postoji zabrinutost za veća oštećenja kože primenom agresivnih tretmana. Sa nama, znaju da su u dobrim rukama, sa puno iskustva”

Kako do nove kože

Proces izaziva snaga i efikasnost supstanci iz biljaka, koje se specifičnom tehnikom masiraju u kožu. Ova kombinacija uklanja povrsinske slojeve kože ili izaziva njihovo perutanje. Dubinske nečistoće i veće keratoze se u potpunosti uklanjaju ovom metodom. U isto vreme, visokoefikasne biljke direktno deluju na ćelijski metabolizam u dubljim slojevima kože, stimulišući cirkulaciju i snabdevanje ćelija kiseonikom. Koža se ubrzano regeneriše, nove ćelije se stvaraju i izlaze na površinu, a slojevi starih se odvajaju, ostavljajući mesto za novu, čistu kožu.

 

GREEN PEEL FRESH UP

Brzo ulepšavanje“ Za veću svežinu, bolju cirkulaciju i sporije starenje, sa odmah vidljivim efektima Nežan tretman, bez efekta perutanja

GREEN PEEL ENERGY

Vidljiva vitalnost i regeneracija“ Za vidno vitalniji ten Efikasni i održivi rezultati, idealan u terapijskoj seriji

GREEN PEEL CLASSIC

Nova koža za 5 dana“ Poznat, originalni Classic među GREEN PEEL® tretmanima Efikasno, prirodno rešenje problema

Snažno dejistvo biljaka

Specijalna biljna mešavina je srž Green Peel® biljnog pilinga. Sadrži usitnjene listove, cvetove, semenke i koren odabranih biljaka, među kojima su rastavić, bokvica, maćuhica, medunika, neven, a njihove isceljujuće sposobnosti su poznate vekovima. Sa namerom koristimo enzime, minerale, vitamine i fitohormone koje sadrže, u metodi prirodne regeneracije kože” objasnila je dr. med. Christine Schrammek- Drusio. Green Peel® biljni piling koža odlično podnosi, a rezultati govore sami za sebe. Ovo je razlog decenija svetskog uspeha.”

 

Izaberite Green Peel tretman koji vam odgovara

STANJE KOŽE CLASSIC ENERGY FRESH UP
Izrazite nečistoće ili nepravilnosti X
Uobičajene do srednje jake nepravilnosti X
Iznenadne nepravilnosti npr uzrokovane stresom X X
Proširene pore X X
Vidljive duboke bore X X
Fine linije i bore X
Pigmentacije X X
Umorna, bleda koža, oslabljene cirkulacije X X
Neujednačen ten, ožiljci X X
Oslabljen tonus kože X
Generalno nezadovoljavajuće stanje kože, osećaj starenja X
Uveli smo Green Peel u vreme korone, prvi u Lazarevcu. Nakon toga i prvi uspešan tretman koji je doneo zapanjujuće dobre rezulate.
 

 

GREEN PEEL ENERGY NA DELU

ENERGY je tretman za vitalnost i regeneraciju kože bez perutanja ili sa malim procentom perutanja u zavisnosti od tipa kože. Ovaj tretman obezbeđuje vašoj koži prirodnu energiju koja joj je potrebna da obnovi ćelije. Pomaže u redukovanja ožiljaka i poremećaja pigmentacije,vidljivo poboljšava kožu i usklađuje njenu površinu.
 

 

Na slikama su prikazani rezultati nakon jednog tretmana.

IZ NAŠE PRAKSE