Lepota dolazi iznutra, mi vam je samo oblikujemo
Kavitacija
Kavitacija - princip delovanja
Koncentrisana energija ultra zvučnih talasa deluje isključivo na masne ćelije – membrane ćelija se otvaraju a masnoća u tečnom agregatnom stanju se izliva u međućelijske prostore, a zatim se razgrađuje i limfnim sistemom tj (limfnom drenažom) izbacuje iz tela. Masnoća nakon oslobađanja iz masnih ćelija u obliku triglicerida odlazi u međućelijsku tečnost, gde se pomoću enzima deli na glicerol i više masne kiseline.
Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, poput masnoće koju unosimo hranom. Deo razgrađene masnoće prolazi kroz organizam u vidu lipoproteina i mora da bude potrošen fizickom aktivbišću nakon tretmana u suprotnom će se nastaniti u drugim delovima tela. Iz tog razloga preporučuje se pola sata brzog hodanja na traci. Kavitacija je je neinvazivni bezbolni i prijatni postupak kojim se uklanjaju masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima...
Metoda koristi ultrazvučne, talase određene frekvencije koje ciljaju masne naslage u potkožnnom tkivu.
Tretman kavitacije je potpuno bezbolan, a rezultati se vide već nakon prvog tretmana. Ne ostavlja crvenilo, ožiljke ili otoke, nema nuspojava. kontraindikacije su svedene na minimum , pa se pacijent može odmah vratiti svojim svakodnevnim obavezama.
Zbog činjenice da se kavitacijom "razbijene masne ćelije iz organizma izlučuju putem limfnog sisema, nakon tretmana kavitacije vršimo tretman aparaturne limfne drenaže i vakum terapije. Vecć nakon prvog tretmana rezultati su vidljivi.
Tretman počinje nanošenjem gela, a zatim se elektrodom prelazi preko mesta sa nagomilanim masnim naslagama.
Broj tretmana se individualno određuje konsultacijiom sa kozmetičarom prvog pregleda.
Da bi bio uspešan, tretman kavitacije mož2e se radi sa :
 • osobama starijim od 19 godina sa
 • indeksom masnoċe manjim od 30.
 • Izgubljena masa se ne vraća, jer se uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv jo-jo efekta.
  Svakim narednim tretmanom telo se sve više i lepše reoblikuje, a a ovaj proces se nastavlja još mesec dana posle poslednjeg tretmana.
  Kako održati liniju nakon seta tretmana ?
  Fizička aktivnost, racionalna i disciplinovana ishrana, kao i povećan unos tečnosti
  kav20

  Aparat za kavitaciju

  k2

  Sonda na tretiranoj regiji

  k3

  Vakum masaža

  k4

  Pola sata na traci za hodanje

  kav10

  Pre tretmana

  kav11

  Nakon nekoliko tretmana

  Kozmeticki salon Iris - Zanatski centar III mesna zajednica - Lazarevac - telefoni za zakazivanje 011 8120 577   064-15-80-825

  Politika naše firme je da nema odloženog plaćanja, sveske dugova i sl.

  Molimo vas da zakazivanja vršite isključivo putem telefonskog poziva. Zakazivanje mailom, mesindžerom ili preko društvenih mreža ne prihvatamo Pratite nas preko facebooka : fb

  mail: