Lepota dolazi iznutra, mi vam je samo oblikujemo
Japansko iscrtavanje obrva

Obrve su te koje čine okvir našeg lica - ram za oko .Često se međutim dešava da žena nije u potpunosti zadovoljna sa izgledom svojih obrva samo su neki od zbog loše oblikovanih ili je u pitanju nasledni faktor . Rešenje tog problema je relativno nova metoda u kozmetičkoj ponudi pod nazivom Japanska metoda iscrtavanja obrva koja će Vam pomoći da uživate u lepo oblikovanim obrvama.
Ova metoda pruža dugotrajne rezultate i omogućava da se dobije prirodan izgled obrva. Princip rada je taj da se dlačice ne čupaju nego iscrtavaju.
Svaka se dlačica crta upravo tamo gde prirodna nedostaje. Metoda se zasniva na permanentnom mejkap-u i daje drugačije rezultate nego trajna šminka. Rezultat iscrtavanja je prirodan i ne razlikuje se puno od od prirodnog položaja dlačice (ali ovo ipak zavisi i od iskusne ruke majstora).
Metod rada je sledeći : Olovkom se najpre skicira oblik i forma u skladu sa željom klijenta. Nakon toga vrši se iscrtavanje uz upotrebu lokalnog anestetika.
Korekcija se vrši nakon 21 dana

1

5

257

9

Kozmeticki salon Iris - Zanatski centar III mesna zajednica - Lazarevac - telefoni za zakazivanje 011 8120 577   064-15-80-825

Politika naše firme je da nema odloženog plaćanja, sveske dugova i sl.

Molimo vas da zakazivanja vršite isključivo putem telefonskog poziva. Zakazivanje mailom, mesindžerom ili preko društvenih mreža ne prihvatamo Pratite nas preko facebooka : fb

mail: