Lepota dolazi iznutra, mi vam je samo oblikujemo
Higijenski ili klasičan tretman

HIGIJENSKI TRETMAN lica je deo lične higijene i spada u osnovni tretman koji nam omogućava da nam koža bude zdrava,čista,hidrirana i sveža.
Higijenski tretman podrazumeva čišćenje kože, prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanja nečistoća nagomilana u porama. Tretman se preporučuje i muškarcima i ženama svih uzrasta. Higijenski tretman bi trebalo primenjivati od puberteta iz razloga što se u tom periodu javlja većina problema na koži. Redosled:

Što se aparature tiče uglavnom je zastupljen ultra-zvuk,ostale aparate ubacujemo po potrebi.
Higijenski tretman se preporučuje jednom mesečno.Ovaj tretman je uvod za nastavak bilo kojeg tretmana, Bez njega nema svrhe nadogradjivati bilo koji tretman(radi- talasi...mezoterapija bez igle....multilift..voćne kiseline itd.)
Tretman traje 90 do 120 min.

ht21

Masaža lica

ht20

Piling

ht22

Čišćenje pora

ht23

Jonto foreza

ht24

Ultra zvuk

ht25

Maska

Kozmeticki salon Iris - Zanatski centar III mesna zajednica - Lazarevac - telefoni za zakazivanje 011 8120 577   064-15-80-825

Politika naše firme je da nema odloženog plaćanja, sveske dugova i sl.

Molimo vas da zakazivanja vršite isključivo putem telefonskog poziva. Zakazivanje mailom, mesindžerom ili preko društvenih mreža ne prihvatamo Pratite nas preko facebooka : fb

mail: